Otvaranje "Dukljanskih vrtova" u junu: Gradiće luksuzni hotel sa 80 soba

Od 202 rezidencijalne vile, ostalo je neprodato oko 30 odsto, cijena kvadrata je 8.000 eura
199 pregleda 6 komentar(a)
Dukley Gardens, Foto: Facebook.com
Dukley Gardens, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 08.05.2015. 17:52h

Rezidencijalni kompleks vila na Zavali, Dukljanski vrtovi, biće kompletno završen do sredine juna.

Projekat koji su pratile brojne kontroverze do 2011. kada ga preuzima Stratex grupa američkog biznismena Nila Emilfarba, dobija svoje konačne obrise, ozelenjavanjem i uređenjem kompletnog prostora, izgradnjom unutrašnjih saobraćajnica.

„Do 15. juna organizovaćemo proslavu kojom ćemo označiti zvršetak svih radova u Dukljanskim vrtovima. Ne računamo radove na izgradnji budućeg hotela na mjestu sadašnjeg parkinga, čiju izgradnju planiramo da započnemo u oktobru. Vjerujemo da ćemo hotel završiti do početka ljetnje sezone 2016. To će biti luksuzni hotel sa 80 soba“, kazala je “ Vijestima” drektorka korporativnih komunikacija u Stratex grupi Milena Spahić.

Kada je riječ o prodaji, Spahić navodi da su više nego zadovoljni.

„Imamo ogroman broj upita zainteresovanih kupaca, više nego u odnosu na prošlu godinu u ovom periodu. Imali smo nekoliko interesantnih prodaja apartmana. To nam ukazuje da će ova sezona biti jedna od boljih u zadnje vrijeme, kada je riječ o tržištu nekretnina. Cjene su ostale iste, 8.000 eura po kvadratu. Neprodato je nešto manje od trideset odsto od ukupno 202 apartmana“, kazala je Spahić. Veličina apartmana na Zavali je od 250 do 500 kvadrata.

Stratex grupa započela je prodaju i luksuznih apartmana u višespratnici „Dukley residence“, koja se gradi nadomak Starog grada, nedaleko od hotela Avala.

Cijena je ista kao u Dukljanskim vrtovim 8.000 kvadratni metar.

Otvorili su i prvi restoran sa pet zvjezdica u Crnoj Gori

Milena Spahić se pohvalila da je luksuzni restoran u rezidencijalnom kompleksu postao, prvi i jedini kategorizovni restoran u Crnoj Gori koji ima pet zvjezdica.

„Od juče u restoranu imamo i novi meni, koji je uveo šef kuhinje Erik Šavo, koji ima dvije mišelinove zvjezdice. Njegov tim od danas počinje sa pripremom novog menija“, kazala je Spahić.

Ona je najavila i bogat muzičko- zbavno-kulturni program, koji će tokom ljeta biti orgnizovan u okviru kompleksa.

Bonus video: