Ljetnje osvježenje: Sajderi sa ukusom limete i mente i jabuke

Novi ukusi Carlinga, kako su kazali iz Trebjese, donijeće potrebno osvježenje u nastupajućim proljećnim i ljetnjim danima
126 pregleda 5 komentar(a)
Pivara Trebjesa Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Pivara Trebjesa Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 03.05.2015. 13:33h

Pivara Trebjesa proširila je svoj asortiman sa još dva nova proizvoda autentičnog britanskog pića Carling, s ukusom jabuke i limete i mente.

Iz Trebjese je saopšteno da su Carling Cider sa ukusom jabuke i Carling Cider, kombinacija limete i mente, već dostupni širom Crne Gore.

Menadžer korporativnih poslova u Trebjesi, Natalija Milić, kazala je da su prvi sajder, koji je uvršten u ponudu kompanije prošle godine, Carling s ukusom trešnje, crnogorski potrošači dobro prihvatili.

„Tržište sajdera je rastuće širom svijeta, a naša kompanija, kao dio korporacije Molson Coors, prenosi u Crnu Goru samo najbolje trendove”, navela je Milić u saopštenju.

Novi ukusi Carlinga, kako su kazali iz Trebjese, donijeće potrebno osvježenje u nastupajućim proljećnim i ljetnjim danima.

„Carling s ukusom jabuke spada u tradicionalne sajdere, koji i po definiciji predstavljaju alkoholno piće od fermentisanog soka od jabuke, kojem se mogu dodati drugi voćni ukusi. Očekujemo da će i Carling limeta i menta biti zaista prijatno iznenađenje za sve naše potrošače”, poručila je Milić.

Carling sajderi imaju do 65 odsto soka od jabuke, četiri odsto alkohola i izvanrednu ravnotežu slatkosti, kiselosti i oporosti.

Bonus video: