Vlada nudi Sutorinu na 31 do 90 godina

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 15. juna u 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti za 10 hiljada eura
9 komentar(a)
Sutorina (novina)
Sutorina (novina)
Ažurirano: 20.04.2015. 15:12h

Savjet za privatizaciju objavio je međunarodni tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom, objavila je agnecija Mina biznis.

Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 15. juna u 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti za 10 hiljada eura. Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 8. jun.

Ponuđač mora biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa, kategorije najmanje četiri zvjezdice. Treba da ima vrijednost kapitala ili imovine pod upravljanjem od najmanje 50 miliona eura. Mora dokazati da je u posljednjoj poslovnoj godini ostvario pozitivan finansijski rezultat i ukupan promet od najmanje 30 miliona eura.

Bonus video: