Đukanović nenajavljeno kod šeika, Arape interesuje Ada Bojana?

Portal Ul-info je objavio da se Rojal grupa okrenula Ulcinju nakon što je propala priča o kupovini Kraljičine plaže između Bara i Budve
0 komentar(a)
Ada Bojana, Foto: Arhiva Vijesti
Ada Bojana, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.04.2015. 15:59h

Arapski investitori prošle sedmice su obišli ostrvo Ada Bojana kojim upravlja hotelsko preduzeće Ulcinjska rivijera, potvrđeno je nezvanično “Vijestima” u Vladi.

Nije potvrđeno za sada da se radi o predstavnicima Rojal grupe. Portal Ul-info je objavio da se Rojal grupa okrenula Ulcinju nakon što je propala priča o kupovini Kraljičine plaže između Bara i Budve.

Planom privatizacije za ovu godinu, planirano je da se većinski državna Ulcinjska rivijera privatizuje.

Nenajavljena posjeta Đukanovića

Iz vladinog Biroa za komunikacije je tek danas saopšteno da je premijer Milo Đukanović u ponedjeljak bio u posjeti Abu Dabiju, gdje je razgovarao sa šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahijanom o bilateralnoj saradnji između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"U dužem i prijateljskom razgovoru premijer Đukanović i šeik Mohamed su podrobno razmijenili mišljenja o bilateralnim odnosima kao i o pitanjima od regionalnog značaja. Posebno je bilo riječi o mogućnostima jačanja ekonomske saradnje između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Izražena je puna spremnost da vlade dvije zemlje opredijele prioritetne projekte u tom cilju", saopšteno je iz Vlade Crne Gore. Posjeta Đukanovića Emiratima nije bila najavljena.

Bonus video: