Formiranje lokalnog socijalnog savjeta u Podgorici bio bi značajan iskorak

"Na sastanku je bilo riječi o modalitetima buduće saradnje, prevashodno u interesu zaposlenih na teritoriji Glavnog grada i poboljšanja njihovog materijalnog i socijalnog položaja", kaže se u saopštenju
63 pregleda 1 komentar(a)
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.03.2015. 19:13h

Formiranje lokalnog socijalnog savjeta bio značajan iskorak u pravcu razvijanja socijalnog dijaloga na nivou Glavnog grada, ocijenjeno je u razgovoru predstavnika Saveza sindikata Crne Gore (SSCG) i gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića.

Kako je saopšteno iz SSCG, delegaciju te radničke organizacije predvodio je generalni sekretar Marko Nikčević, a sastanku su prisustvovali i zamjenici gradonačelnika Časlav Vešović i Boris Mugoša, kao i glavni administrator Goran Petrović.

"Na sastanku je bilo riječi o modalitetima buduće saradnje, prevashodno u interesu zaposlenih na teritoriji Glavnog grada i poboljšanja njihovog materijalnog i socijalnog položaja", kaže se u saopštenju.

Učesnici sastanka su, kako se navodi, istakli važnost saradnje lokalne uprave sa sindikatom.

"Kao i da bi formiranje lokalnog socijalnog savjeta bio značajan iskorak u pravcu razvijanja socijalnog dijaloga na nivou Glavnog grada", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: