DHL otvara poslovnicu u Atlas capital centru

“U novootvorenoj poslovnici klijenti DHL-a će biti u mogućnosti da predaju i preuzmu pošiljke, uz svu neophodnu pomoć u pakovanju i pripremi prateće dokumentacije, kao i da se detaljno informišu o procesima i neophodnoj dokumentaciji za izvoz u sve zemlje svijeta i svim drugim uslugama kompanije DHL”, navodi se u saopštenju
838 pregleda 3 komentar(a)
Atlas centar, Foto: Luka Zeković
Atlas centar, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.03.2015. 16:08h

Kompanija Deutsche Post (DHL) će u ponedjeljak otvoriti poslovnicu u Atlas Capital Centru u Podgorici, najavljeno je iz te kompanije.

Poslovnica će biti otvorena u Diplomatskoj kuli, gdje će, kako se navodi u saopštenju, građanima biti ponuđene najsavremenije usluge transporta i logistike.

“U novootvorenoj poslovnici klijenti DHL-a će biti u mogućnosti da predaju i preuzmu pošiljke, uz svu neophodnu pomoć u pakovanju i pripremi prateće dokumentacije, kao i da se detaljno informišu o procesima i neophodnoj dokumentaciji za izvoz u sve zemlje svijeta i svim drugim uslugama kompanije DHL”, navodi se u saopštenju.

U novoj poslovnici DHL-a postojaće i opcija zakazivanja termina za preuzimanje uvozne pošiljke kao i da organizacija carinjenja robe na podgoričkom aerodromu.

“U želji da dodatno unaprijedi kvalitet svojih usluga, DHL svojim klijentima u Crnoj Gori omogućava transport dokumenata i paketa putem kurirske usluge ,,od vrata do vrata”, kao i kompletna transportna i logistička rješenja”, najavili su iz te kompanije.

Oni su objasnili da DHL pruža usluge transporta pošiljaka ,,on line” prodavnica, a nudi i transportna i logistička rješenja za mala i srednja preduzeća.

DHL, kako su podsjetili, već 19 godina djeluje na teritoriji Crne Gore.

“Harmonizovana DHL-ova mreža povezuje Crnu Goru sa više od 220 zemalja i teritorija na veliko zadovoljstvo svih klijenata i korisnika usluga”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: