Hipotekarna nudi penzionerima kredite do 10.000 eura

“Gotovinski kredit penzioneri mogu dobiti po skraćenoj proceduri i bez dostavljanja zdravstvenog kartona, što znatno pojednostavljuje i ubrzava proces dobijanja kredita”, saopšteno je iz Hipotekarne banke
74 pregleda 0 komentar(a)
Hipotekarna banka, Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Hipotekarna banka, Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 02.03.2015. 12:52h

Hipotekarna banka je ponudila svojim klijentima, penzionerima do 75 godina starosti, gotovinske kredite do najviše 10.000 eura.

“Gotovinski kredit penzioneri mogu dobiti po skraćenoj proceduri i bez dostavljanja zdravstvenog kartona, što znatno pojednostavljuje i ubrzava proces dobijanja kredita”, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Oni su objasnili da za dobijanje kredita nijesu potrebni žiranti. Maksimalni rok otplate penzionerskog kredita je sedam godina, uz mjesečnu kamatnu stopu koja iznosi 0,88 odsto.

Iz banke su kazali da za kredit mogu aplicirati penzioneri koji penziju primaju preko Hipotekarne banke i oni koji u budućnosti postanu njeni klijenti.

Penzionerski kredit se dobija uz besplatnu polisu Generali osiguranja.

Detaljne informacije o uslovima dobijanja kredita građani mogu dobiti preko call centra, pozivom na broj 19905, u poslovnicama Hipotekarne banke širom Crne Gore ili na njenom web sajtu www.hb.co.me.

Bonus video: