SDP spreman da dokumentaciju oko KAP-a i Kraljičine plaže pošalje EK

Krivokapić je kazao da je na dužnost braniti zakone Crne Gore, i da je u tome spor, i da će ga braniti bilo gdje
52 pregleda 17 komentar(a)
Kraljičina plaža, Foto: Anto Baković
Kraljičina plaža, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 25.02.2015. 15:10h

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić Krivokapić je kazao da je ta partija spremna da dokumentaciju oko KAP-a i Kraljičine plaže pošalje Evropskoj komisiji kako bi se dobila nezavisna ekspertiza.

On je kazao da je u pripremi posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima tražio razgovor sa potencijalnim investitorima, ali da to nije bilo omogućeno.

"Ne želim da kao drugi kršim diplomatske običaje i neprimjereno se ponašam u diplomatskim relacijama, moje je da štitim interese države Crne Gore, a svačije da štiti interese svoje države. Ono što je moj interes dodatni je da štitim pravni interes i poredak u ovoj državi koja hoće da kroz vladavinu pava dobije poziv za NATO i EU i to je moja dužnost i nijedan drugi motiv. Ti ugovori nisu u skladu sa zakonima Crne Gore, ja ne očekujem da neko ko hoće da investira štiti zakone Crne Gore, to je naša dužnost, njegova dužnost je da ostvari profit", rekao je Krivokapić.

On je kazao da je na dužnost braniti zakone Crne Gore, i da je u tome spor, i da će ga braniti bilo gdje.

"Kao i oko KAP-a, spremni da vrlo rado pošaljemo svu dokumentaciju EK i dobijemo nezavisnu ekspertizu, ako neko misli da SDP nije lojalan državi spakovaćemo dokumentaciju za KAP i Kraljičinu plažu i poslati na ekspertizu Evropskoj komisiji da nađu odgovoarajuće pravne kancelarije koje će to protumačiti, i onda ćemo znati ko govori istinu ko ne govori istinu, i nećemo u magli optužbi pokušati da pravimo politiku, nego ćemo politiku dovesti u evropski red", rekao je on.

Bonus video: