Societe Generale banka Montenegro: Krediti po povoljnijim uslovima

219 pregleda 1 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.02.2015. 09:49h

Societe Generale banka Montenegro ponudila je građanima gotovinske kredite Respekt i Freš keš po povoljnijim uslovima.

Iz banke je saopšteno da su Respekt krediti namijenjeni penzionerima koji penziju primaju preko računa u Societe Generale banci Montenegro.

"Penzioneri do 75 godina mogu podići kredite u iznosu i do 10.000 eura, sa značajno nižom kamatnom stopom i mnogo dužim rokom otplate, do deset godina, bez žiranata. Respekt kredite mogu podići i uz polisu životnog osiguranja, za koju mogu aplicirati u svakoj od ekspozitura banke", navodi se u saopštenju.

Penzioneri koji uzmu kredit veći od 2.000 eura sa životnim osiguranjem u Societe Generale banci Montenegro, dobiće i poklon - mobilni telefon GT-E1200 Samsung i SIM karticu sa četiri eura kredita.

Freš keš krediti su, kako se dodaje, namijenjeni svima koji ostvaruju redovne prihode iz stalnog radnog odnosa ili penzije za period od minimum šest mjeseci. Kredite u iznosima do 8.000 eura, mogu otplatiti za osam godina, sa mjesečnom ratom od 117 eura.

Freš keš krediti namijenjeni za školovanje imaju još nižu kamatnu stopu, a polovina sume se može iskoristiti za sve ostale troškove školovanja, od plaćanja doma do džeparca.

Bonus video: