Nagrađena cetinjska ekspozitura Societe Generale banke

Predstavnici Eki Transfera, agenta Western Uniona-a, svečano su uručili nagradu direktoru cetinjske ekspoziture Branislavu Žariću, u sjedištu Societe Generale banke Montenegro
2 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.02.2015. 12:20h

Ekspozitura Societe Generale Montenegro banke na Cetinju, u Njegoševoj 75, prema ocjeni Eki Transfera, agenta Western Union-a, najbolja je poslovnica te banke u prošloj godini.

Predstavnici Eki Transfera, agenta Western Uniona-a, svečano su uručili nagradu direktoru cetinjske ekspoziture Branislavu Žariću, u sjedištu Societe Generale banke Montenegro.

"Referenca ekspoziture na Cetinju je dugogodišnja povezanost sa našim klijentima i težnja ka konstatnom poboljšanju kvaliteta usluga i doprinosa većem zadovoljstvu klijenata", saopšteno je iz Societe Generale.

Posvećenost njihove ekspoziture, kako se dodaje, potvrđuje i nagrada Western Uniona, vodećeg svjetskog sistema za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 država, na preko 500 hiljada lokacija.

Svake godine Western Union nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke.

Najbolju ekspozituru preporučuje broj isplaćenih transakcija, izgled lokacije i obilježenost Western Union reklamnim materijalom, kao i ljubaznost i profesionalizam u obavljanju posla.

"Poštujući dugu tradiciju pružanja usluga stanovništvu i privredi Crne Gore, Societe Generale banka Montenegro ulaže svu svoju energiju i vještine u postizanje visokog kvaliteta svojih usluga", saopšteno je iz te banke.

Bonus video: