Podgorica: Nagrađena ekspozitura Hypo Alpe Adria banke

581 pregleda 2 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banke, Foto: Hypo Alpe Adria banka
Hypo Alpe Adria banke, Foto: Hypo Alpe Adria banka
Ažurirano: 12.02.2015. 11:39h

Ekspozitura Hypo Alpe Adria banke u Podgorici, u Hercegovačkoj ulici, prema ocjeni Eki Transfera, agenta Western Uniona, najbolja je poslovnica banke u prošloj godini.

Tim povodom u sjedištu Hypo Alpe Adrie održana je svečanost na kojoj su predstavnici Eki Transfera, agenta Western Uniona, uručili nagradu direktoru nagrađene ekspoziture, Petku Spasojeviću.

Western Union svake godine nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke na osnovu broja isplaćenih transakcija, izgleda lokacije i obilježenost WU reklamnim materijalom, kao I na osnovu ljubaznosti osoblja i profesionalizma u obavljanju posla.

"Nagrađena poslovnica ispunjava savremene bankarske standarde, a u prilog tome najbolje govori činjenica da je za kratak period od kada banka posluje na tržištu Crne Gore, stekla povjerenje velikog broja poslovnih partnera", navedeno je u saopštenju HAAB.

Kako se dodaje, Hypo Alpe Adria, kao univerzalna banka, klijentima nudi široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima.

"Banka se trudi da za svakog pojedinačnog klijenta nađe optimalna bankarska rješenja, i da im ponudi najprofesionalniju i najbolju bankarsku ulugu", rekli su iz HAAB.

Western Union je vodeći svjetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 zemalja i teritorija, na preko 500 hiljada lokacija.

"Imajući u vidu da je prepoznatljiv po brzom i sigurnom transferu novca za njihove klijente, Western Union za svoje partnere bira samo pouzdane i profesionalne finansijske institucije, što dovoljno govori o značaju ovog priznanja za poslovnicu Hypo Alpe Adria banke", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: