"Regent" animira goste iz regiona

0 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 10.02.2015. 13:06h

Menadžment hotela "Regent Porto Montenegro" iz Tivta tokom februara mjeseca planira brojne posjete Beogradu, sa ciljem promocije tog ultraluksuznog hotela na srpskom tržištu.

"Prvi u nizu događaja organizujemo pod motom ‘Regent Porto Montenegro u srcu Beograda’ gdje će ponuda hotela biti predstavljena zvanicama iz svijeta turističke privrede, poslovnih krugova i medija na svečanom koktelu. Svoju ponudu hotel će predstaviti i na Sajmu vjenčanja 13, 14. i 15. februara gdje će se zainteresovani mladenci upoznati sa mogućnostima organizacije proslava sudbonosnog ‘da’ u Tivtu, različitih obima i tematike", kazala je portparolka “Regenta” Elena Ljiljanić.

Menadžment hotela “Regent” će biti prisutan i na štandu Nacionalne turističke organizacije na Beogradskom sajmu turizma koji se održava od 19. do 22. februara. Iz jedinog hotela u Boki Kotorskoj ranga pet plus zvjezdica kažu da su im turisti sa srpskog, i uopšte regionalnih tržista, posebno važni.

"Oni su naši naši prvi, a sad već možemo reći i vjerni gosti. Ovu činjenicu sa zadovoljstvom pozdravljamo i koristimo priliku da naš renomirani brend predstavimo još kvalitetnije", kazala je Ljiljanić, podsjećajući da je “Regent” svoju proljećnu ponudu obogatio paket-aranžmanima koji su kreirani sa avio kompanijama - partnerima “Montenegr Airlines” i “Air Serbia” i koje “predstavljaju odličan povod za drugačiji užitak na istoj obali uoči osmog marta ili vaskršnjih praznika”.

Bonus video: