U ponudi Montenegro Airlinesa vikend relaks paketi

52 pregleda 3 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.02.2015. 12:04h

Nacionalna avio kompanija Montenegro Airlines (MA) obogatila je ponudu aranžmana za crnogorsko primorje vikend relaks paketima, u saradnji sa hotelom Regent Porto Montenegro.

Iz kompanije su saopštili da cijena paketa iznosi 249 eura i da obuhvata avio prevoz na relaciji Beograd – Tivat – Beograd, transfere sa odnosno ka aerodromu, dva noćenja sa doručkom i boravišnu taksu.

"Takođe, svim korisnicima paketa na raspolaganju su svi sadržaji koje nudi hotel Regent Porto Montenegro“, rekli su iz MA.

Polasci iz Beograda su svakog petka ili subote redovnim letom u devet sati i 35 minuta, dok je povratak iz Tivta svake nedjelje u 14 sati i 30 minuta ili svakog ponedjeljka u osam sati i 15 minuta.

"U ponudi MA, pored ovog hotela, nalazi se širok izbor paket aranžmana sa mogućnošću izbora mjesta, kao i hotela, duž crnogorske obale, kao što je hotel Avala Resort&Spa u Budvi, hotel Monte Casa Spa&Wellness u Petrovcu, hotel Maestral, Resort&Casino u Pržnu, kao i ostali hoteli u drugim mjestima“, navodi se u saopštenju.

Dodatne informacije o aranžmanima se mogu dobiti u poslovnici MA u Beogradu, kao i na sajtu kompanije.

Bonus video: