Montenegro airlines preduzetnik godine u aviosaobraćaju

Direktor MA u Beogradu, Snežana Mićović kazala je da kompanija saobraća iz Beograda još od njenog osnivanja, a tržište Srbije i Beograda predstavlja jednu od strateških tački na mapi destinacija prema kojima saobraća
549 pregleda 8 komentar(a)
Montenegro airlines, Foto: Montenegro Airlines
Montenegro airlines, Foto: Montenegro Airlines
Ažurirano: 29.01.2015. 16:13h

Crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines (MA) dobio je u Beogradu priznanje za preduzetnika godine u oblasti aviosaobraćaja, kao i za doprinos i podršku projektu Privilege Card u prošloj godini.

Iz kompanije je saopšteno da je nagrada dodijeljena povodom 20 godina od osnivanja Unije poslodavaca Srbije, u saradnji sa Lemmark Privilege Club-om.

Direktor MA u Beogradu, Snežana Mićović kazala je da kompanija saobraća iz Beograda još od njenog osnivanja, a tržište Srbije i Beograda predstavlja jednu od strateških tački na mapi destinacija prema kojima saobraća.

„Svakodnevno prisustvo, koje se ogleda brojnim dnevnim letovima ka i iz Beograda, predstavništvo koje postoji u Beogradu već dugi niz godina, dovoljan su dokaz koliko to tržište i ta destinacija znače kompaniji“, rekla je Mićović na dodjeli.

Sve to, kako je dodala, rezultiralo je da kompanija po najpovoljnijim uslovima do sada, nastavi da saobraća i po najnižim cijenama omogući putnicima sa ovog područja najbržu konekciju sa Crnom Gorom i dalje ka evropskim destinacijama.

Pored MA nagradu su dobili, između ostalih, i Vojno-medicinska akademija (VMA) Beograd, Piraeus banka, Wiener Stadtische osiguranje i Fondacija Medical In Fond.

Bonus video: