MA: Vikend paketi za crnogorsko primorje

Novi vikend relaks paket obuhvata avio prevoz na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, transfere sa i do aerodroma, boravišnu taksu i dva noćenja sa doručkom u tim hotelima, gdje je omogućeno besplatno korišćenje bazena i sauna
103 pregleda 1 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 22.01.2015. 12:49h

Nacionalna avio kompanija, Montenegro Airlines (MA), obogatila je ponudu za crnogorsko primorje novim vikend relaks paket aranžmanima.

„Svi koji žele da vikende provedu na crnogorskom primorju u opuštajućoj atmosferi po izuzetno povoljnim cijenama, imaju priliku da to ostvare po cijeni od 199 eura, koliko iznosi paket aranžman sa uključenom povratnom avio kartom u hotelu Maestral, Resort & Casino u Pržnu, dok je paket aranžman u hotelu Monte Casa Spa & Wellness u Petrovcu po cijeni od 229 eura“, navodi se u saopštenju.

Novi vikend relaks paket obuhvata avio prevoz na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, transfere sa i do aerodroma, boravišnu taksu i dva noćenja sa doručkom u tim hotelima, gdje je omogućeno besplatno korišćenje bazena i sauna. „Takođe svim zainteresovanim omogućeni su popusti za wellnes usluge ta dva renomirana hotela“, dodaje se u saopštenju.

Polasci su svakog petka ili subote redovnim letom u devet sati i 35 minuta, a povratak je iz Tivta svake nedjelje u 14 sati i 30 minuta, ili svakog ponedjeljka u osam sati i 15 minuta.

„U ponudi MA, pored ta dva hotela, su i dalje paket aranžmani sa mogućnošću izbora mjesta, kao i hotela, duž crnogorske obale, kao što je Pine u Tivtu, Mogren u Bečićima i Aleksandar u Rafailovićima“, dodaje se u saopštenju.

Dodatne informacije o aranžmanima se mogu dobiti u poslovnici MA u Beogradu, kao i na veb sajtu www.montenegroairlines.com.

Bonus video: