Crnogorska turistička ponuda na sajmu u Beču

Tokom sajma, koji počinje sjutra, predviđeni su sastanci direktora NTO, Željke Radak Kukavičić i predstavnika turističke privrede sa austrijskim medijima, agencijama i turoperatorima
0 komentar(a)
Velika plaža, Ulcinj, Foto: Boris Pejović
Velika plaža, Ulcinj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.01.2015. 18:32h

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstaviće crnogorsku turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma Ferien 2015, koji će biti održan u Beču naredna tri dana.

Iz NTO je saopšteno da će turističku ponudu Crne Gore na sajmu u Beču, u okviru objedinjenog crnogorskog štanda, predstaviti i Budvanska rivijera, Montenegro stars hotel group, Globtour, Montenegro Airlines, kao i lokalne turističke organizacije Budve, Tivta, Kotora i Podgorice.

Tokom sajma, koji počinje sjutra, predviđeni su sastanci direktora NTO, Željke Radak Kukavičić i predstavnika turističke privrede sa austrijskim medijima, agencijama i turoperatorima.

Posjetiocima sajma biće predstavljena ponuda za sljedeću sezonu, kao i specijalizovana ponuda za aktivan odmor.

Na sajmu učestvuje 800 izlagača iz preko 70 zemalja i očekuje se oko 150 hiljada posjetilaca.

Tokom sajma će se održati brojne manifestacije, predavanja, muzički programi i gastronomske prezentacije.

Nakon promotivnog nastupa u Beču, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa turističkom privredom učestvovaće i na jednom od najznačajnijih istočnomediteranskih sajmova turizma - EMITT 2015 u Istanbulu, u periodu od 22. do 25. januara.

Bonus video: