Korisnici Le Club paketa mogu besplatno podizati gotovinu MasterCard-om

80 pregleda 0 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.01.2015. 14:01h

Societe Generale banka Montenegro omogućila je korisnicima Le Club paketa bankarskih proizvoda i usluga besplatno podizanje gotovine MasterCard Debit (Gold) karticom na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori.

"Za Le Club Standard i Superior pakete i istoimene pakete za pomorce besplatna su četiri podizanja gotovine mjesečno, dok je broj besplatnih podizanja za korisnike Le Club Premier paketa neograničen", saopštili su iz banke.

Le Club paketi sadrže transakcioni račun, platne kartice, SMS uslugu ili e-banking, dozvoljeno prekoračenje do 100 odsto zarade, odnosno penzije i UNIQA kartično osiguranje.

"Paketi su odnedavno obogaćeni i SMSConto servisom, najbržim i najugodnijim načinom plaćanja mjesečnih računa putem SMS poruke", kazali su iz Societe Generale Montenegro banke.

Prednost tih paketa je i do 40 odsto niža cijena bankarskih proizvoda u odnosu na njihovo pojedinačno korišćenje.

Societe Generale banka Montenegro, kako tvrde njeni predstavnici, ulaže poseban napor u osluškivanju potreba građana i trudi se da na najbolji način izađe u susret svakodnevnim potrebama.

"Tako se u okviru paketa proizvoda može naći čitav niz povoljnosti koje korisnici tih usluga mogu iskoristiti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: