Ulcinj: Potpisan ugovor o projektovanju vodenog grada u Štoju

Opština Ulcinj je 1. oktobra raspisala međunarodni tender za davanje u zakup od 30 godina zemljišta u Štoju. Preduzeće Ulcinj Aqua Park, preko kojeg je turski Polin dostavio ponudu na tender, ispunilo je tenderske uslove za realizaciju projekta
100 pregleda 0 komentar(a)
Štoj, Foto: Samir Adrović
Štoj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 01.01.2015. 15:15h

Predstavnici preduzeća Ulcinj Aqua Park&Entertainment i zvaničnici Opštine Ulcinj potpisali su ugovor o projektovanju vodenog grada u Štoju.

Izvršni direktor Ulcinj Aqua Park&Entertainmenta, Sahret Hajdarpašić, rekao je da je ugovor potpisan krajem prošle godine, piše portala Ul-info.

On je dodao da će brzine davanja urbanističko-tehničkih uslova u lokalnoj upravi zavisiti početak realizacije projekta vrijednog 7,5 miliona eura.

Hajdarpašić je kazao da će aqua park u Ulcinju biti prava atrakcija.

"U kombinaciji sa morem, pješčanom plažom i suncem, uvjereni smo da ćemo učiniti da dan proveden u Ulcinju bude nezaboravan. Namjera nam je da Ulcinj dobije novu turističku i adrenalinsku atrakciju, koja će predstavljati vrhunsku animaciju gostiju i motiv za dolazak", rekao je Hajdarpašić.

Opština Ulcinj je 1. oktobra raspisala međunarodni tender za davanje u zakup od 30 godina zemljišta u Štoju. Preduzeće Ulcinj Aqua Park&Entertainment, preko kojeg je turski Polin dostavio ponudu na tender, ispunilo je tenderske uslove za realizaciju projekta.

Oni su za zemljište površine 25,3 hiljade metara kvadratnih, u zaleđu Velike plaže, na godišnjem nivou ponudili cijenu od 1,1 eura po metru.

Bonus video: