POVOLJNE CIJENE

U Ryanairu zadovoljni: Rekordan broj rezervacija iz Crne Gore

"Ryanair je prvi avioprevoznik koji je u Crnoj Gori već lansirao red letjenja za ljeto naredne godine sa najnižim cijenama i crnogorski putnici mogu da biraju između dvije rute - London i Brisel sljedećeg ljeta, sa raznim popustima i povoljnostima", navedeno je u saopštenju kompanije
4 komentar(a)
Ryanair, Foto: Shutterstock
Ryanair, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.12.2014. 12:20h

Crnogorske porodice rezervisale su kod evropskog niskotarifnog prevoznika, Ryanair-a, letove za ljetnji odmor u narednoj godinu u rekordnom broju i ranije nego ikada, saopšteno je iz aviokompanije.

Ryanair je objavio i da je ljetnje letove na Božić rezervisalo više kupaca nego u bilo kojoj drugoj godini.

"Ryanair je prvi avioprevoznik koji je u Crnoj Gori već lansirao red letjenja za ljeto naredne godine sa najnižim cijenama i crnogorski putnici mogu da biraju između dvije rute - London i Brisel sljedećeg ljeta, sa raznim popustima i povoljnostima", navedeno je u saopštenju kompanije, dostavljenom agenciji Mina-business.

Ryanair će prevesti više od 3,5 miliona putnika između 20. decembra i 6. januara što je 500 hiljada putnika više nego prošle godine.

"Niko neće spojiti više porodica za Božić nego Ryanair i dok se mi pripremamo za najprometniji, božićni period, kada ćemo prevoziti više od 3,5 miliona putnika, sve više crnogorskih familija rezerviše ljetovanje ranije nego ikad. Kombinacija - izbor ruta, prema Londonu i Briselu, najniže cijene i ljetnji raspored, prodaje se ranije nego ikad i ljetnje rute na Božić rezerviše više crnogorskih porodica nego ikada prije", rekla je predstavnik Ryanair-a, Katarzyna Gaborec-McEvoy.

Porodice, kako je dodala, ostvaruju velike uštede zahvaljujući Ryanair-ovoj Extra porodičnoj usluzi, koja podrazumijeva naplatu sjedišta i torbe za djecu upola cijene, kao i 20 odsto popusta na treću porodičnu rezervaciju, kada su dvije napravljene.

Sve to, kako je ocijenila, čini Ryanair idealnim izborom za porodice, s obzirom na to da je kompanija nastavila da nudi mnogo više od najnižih cijena.

Preporučujemo za Vas