PREMIJER NA OTVARANJI SKI CENTRA KOLAŠIN 1600

Marković: Evo danas svjedočimo realizaciji razvojne vizije sjevera i cijele zemlje i više od toga

"Danas svjedočimo da riječi i obećanja i planove koje imamo kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela", poručio je Marković
3283 pregleda 7 komentar(a)
Ski centar Kolašin (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore
Ski centar Kolašin (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, poručio je danas na svečanom otvaranju Ski centru Kolašin 1600 da će ovaj projekat i kao i ostalo što Vlada radi kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres.

"Evo danas svjedočimo realizaciji razvojne vizije sjevera i cijele zemlje, rekao bih i više od toga. Danas svjedočimo da riječi i obećanja i planove koje imamo kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela. Otvaranjem Skijališta 1600 ustvari ulazimo u poslednju fazu završetka kolašinskog skijaškog rizorta, koji ce biti podstrek ne samo za Kolašin, nego za sjever u cjelini. Vjerujem da ce ovaj projekat i ono sto radimo kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri na Bjelasici, na prostoru Opštine Mojkovac, na prostoru Opštine Bijelo Polje i Berane biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres", rekao je Marković.

On je izrazio uvjerenje da će ove investicije biti podsticajne za pokreranje biznisa u drugim sektorima.

"Prije svega u poljoprivredi, u prehrambenoj industriji, u razvoju malih i srednjih preduzeća različitih djelatnosti, a to će sve siguran sam podstaći otvaranje ogromnog broja novih radnih mjesta, novih prilika za mlade ljude, vjerujem dobre zarade i sveukupan veći standard gradjana u Crnoj Gori", naglasio je Marković.

On je kazao da je danas zaista zadovoljan i ponosan.

"Zadovoljan zbog toga što vidimo da Crna Gora ima sposobnosti i mogućnosti da se razvija i da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas. Da danas u Crnoj Gori imamo ljude koji su sposobni i posvećeni da realizuju ovakve projekte i naravno da svi zajedno doprinosimo razvoju Crne Gore u cjelini i naravno, što je najvažnije, kvalitetu života njenih građana", zaključio je Marković.

Preporučujemo za Vas