Promotivne cijene proizvoda sa žigom Dobro iz Crne

Kolektivnim žigom Dobro iz Crne Gore označeno je 79 proizvoda 17 vodećih crnogorskih kompanija
2 komentar(a)
Dobro iz Crne Gore, Foto: Privrednakomora.me
Dobro iz Crne Gore, Foto: Privrednakomora.me
Ažurirano: 25.12.2014. 11:08h

Privredna komora i preduzeće Tržnice i pijace za vikend organizuju manifestaciju tokom koje će posjetioci Mall-a of Montenegro moći da degustiraju i po promotivnim cijenama kupe proizvode označene kolektivnim žigom Dobro iz Crne Gore.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane potrošače da u susret Novoj godini priušte sebi vrhunske proizvode, sa jedinstvenim osobinama i svim najpozitivnijim obilježjima autohtonog crnogorskog prirodnog podneblja i ljudske kreativnosti, znanja i vještina.

Kolektivnim žigom Dobro iz Crne Gore označeno je 79 proizvoda 17 vodećih crnogorskih kompanija.

Pravo na korišćenje ovog žiga dobili su za natprosječan ukupni kvalitet što obuhvata fizičko-hemijski kvalitet proizvoda i usluga, poslovnu orijentaciju, primjenu međunarodnih standarda, nagrade za kvalitet, marketing.

To su proizvodi iz oblasti agroindustrije pića (vino, pivo, voda), mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi i prerađevine od mesa, kao i ostali prehrambeni proizvodi.

"Tokom pet godina realizacije projekta postignuto je da Dobru iz Crne Gore vjeruju potrošači, što je njegova najveća vrijednost koju slijedimo i organizovanjem promotivno – prodajne akcije u subotu i nedjelju", saopšteno je iz PKCG.

Bonus video: