Nema ponuda za bivšu kasarnu na Žabljaku

Na prodaju je zemljište površine 20,62 hiljade kvadratnih metara. Lokacija se nalazi u centru Žabljaka, u neposrednoj blizini hotela Žabljak, oko 500 metara od hotela Planinka, a graniči se sa Domom zdravlja i bolnicom na Žabljaku
281 pregleda 1 komentar(a)
Žabljak, snijeg, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, snijeg, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 12.12.2014. 14:32h

Na međunarodni tender za valorizaciju lokaliteta bivše vojne kasarne 'Radoje Dakić' na Žabljaku nije dostavljena nijedna ponuda, saopšteno je agenciji Mina-business iz Tenderske komisije.

Javni poziv za učešće na međunarodnom javnom tenderu za prodaju bivše kasarne objavljen je početkom decembra prošle godine. Rok za dostavljanje ponuda je do sada produžavan više puta.

Na prodaju je zemljište površine 20,62 hiljade kvadratnih metara. Lokacija se nalazi u centru Žabljaka, u neposrednoj blizini hotela Žabljak, oko 500 metara od hotela Planinka, a graniči se sa Domom zdravlja i bolnicom na Žabljaku. Crno jezero je od lokacije udaljeno oko dva kilometra.

Na lokaciji se nalazi 14 objekata, od kojih su četiri ruševine. Površina deset objekata je 1,72 hiljade kvadrata, a površina objekata pod ruševinama 813 metara kvadratnih.

Od ponuđača se očekivalo da ponudi cijenu od najmanje 114,18 eura po kvadratnom metru, odnosno 2,35 miliona eura za cijelu lokaciju.

Bonus video: