Budvanska rivijera: Uredno izmirujemo sve obaveze

"Sudski postupak je u toku, tako da je najbolje sačekati ishod. Hotelska grupa će, svakako, ispoštovati svaku odluku Suda i postupiti prema konačnoj presudi"
0 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Facebook
Budvanska rivijera, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.11.2014. 16:44h

Hotelska grupa Budvanska rivijera reagovala je na tekst "Budvanska rivijera za struju duguje 35.000 eura"

"Predmetno potraživanje Elektroprivrede Crne Gore kod Suda u Podgorici odnosi se na potrošnju električne energije u restoranu Park (Fisherman's pub), kojim Hotelska grupa Budvanska rivijera gazduje od 2012. godine. Prema informacijama iz advokatske kancelarije Društva, sporni dug je napravljen u periodu od 2004 do 2012. Lokal je izdat u zakup i prema raspoloživoj evidenciji nijedan račun Elektroprivrede u međuvremenu nije stigao na adresu Hotelske grupe".

"Kompanija, kao društveno odgovorna, uredno izmiruje sve svoje obaveze, kako prema radnicima, tako i prema dobavljačima, i ne postoji nijedan razlog da i u ovom slučaju ne bude tako. Sudski postupak je u toku, tako da je najbolje sačekati ishod. Hotelska grupa će, svakako, ispoštovati svaku odluku Suda i postupiti prema konačnoj presudi", navodi se u reagovanju HG Budvanska rivijera.

Bonus video: