Arapi u Podgorici otvaraju centralu za istočnu Evropu

Povezana firma ADFG-a, ADCM Limited, jedna je od investitora u podgorički Atlas Capital Centar, multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekat čija se gradnja, prema saopštenju kompanije, završava do kraja 2015. godine
8 komentar(a)
Atlas centar, Foto: Savo Prelević
Atlas centar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.10.2014. 20:57h

Grupacija Abu Dhabi Financial Group (ADFG) objavila je da će u Podgorici otvoriti predstavništvo za tržište istočne Evrope, sa kadrom koji će biti angažovan na puno radno vrijeme, kao i u njenim sjedištima u Abu Dabiju, Dubaiju i Londonu.

Povezana firma ADFG-a, ADCM Limited, jedna je od investitora u podgorički Atlas Capital Centar, multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekat čija se gradnja, prema saopštenju kompanije, završava do kraja 2015. godine.

Izvršni direktor ADFG-a Jassim Alseddiqi kazao je da je kompanija na tržištu istočne Evrope dobro pozicioniran, "sa snažnom reputacijom baziranoj na ranijim uspjesima.

"Novim predstavništvom u Podgorici i iskusnim i ekspertskim timom koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, pokazujemo svoju posvećenost tom regionu i naše uvjerenje da tu postoje dobre investicione mogućnosti", rekao je Alseddiqi, dodajući da je nesporan potencijal rasta.

On je kazao da će predstavništvo u Podgorici biti prošireno paalelno sa razvojem projekata u Crnoj Gori i regionu.

"ADFG ima mehanizme praćenja povrata investicije i naše prisustvo u tom regionu će se povećati u budućnosti", kazao je Alseddiqi.

Bonus video: