Capital invest: Knežević priznao da novac nije njegov, plasira neistine i manipulacije

"Žao nam je što Knežević, svoju bitku dokazivanja prijateljstva sa Milom Đukanovićem, vodi preko naše kompanije i to na način da se spušta na najniže grane poslovnog i ljudskog morala", kazali su iz Capital investa
5438 pregleda 19 komentar(a)
Knežević, Foto: Arhiva Vijesti
Knežević, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.01.2019. 13:55h

Raduje nas činjenica da je Duško Knežević priznao da novac koji je poslužio u kratkom periodu kao garancija za kredit Capital investa, nije njegov kako je to plasirao juče u kvazi istrazivačkom tekstu u Vijestima, saopšteno je danas iz kompanije Capital invest.

"Takođe, u svom reagovanju je priznao da je njegova uloga bila samo tehnička i kratkoročna, iako je juče svoj značaj namjerno precijenio i doveo takozvane istraživače, a i javnost u zabludu. Današnji pokušaj Duška Kneževića da dovede u pitanje regularnost poslovne transakcije, podjednako je neuspješan kao onaj kad je juče podmetnuo lažnu tvrdnju da je svojim novcem obezbijedio kredit firmi Capital invest. Regularnost poslovanja ocjenjuju nadležne institucije, a ne lice koja plasiranjem neistina i manipulacija, pokušava sebe da spasi od krivičnog gonjenja", navodi se u nepotpisanom saopštenju Capital investa.

Knežević: Prijatelji su oni iz posla sa cigarama, Đukanović da krene kao Gruevski>>>

U nepotpisanom saopštenju Capital investa se dodaje da osporavanje nečijeg poslovnog kredibiliteta, što kako tvrde pokušava Knežević, ne ide mu na ruku, imajući u vidu činjenicu da su njegov kredibilitet i poslovna reputacija, odavno urušeni na svim meridijanima gdje je poslovao, od Rusije, preko Srbije i Crne Gore do Kipra.

"Žao nam je što Knežević, svoju bitku dokazivanja prijateljstva sa Milom Đukanovićem, vodi preko naše kompanije i to na način da se spušta na najniže grane poslovnog i ljudskog morala", kazali su iz Capital investa.

Bonus video: