Daren Gibson u svojoj prvoj posjeti Tivtu

0 komentar(a)
Daren Gibson, Foto: Siniša Luković
Daren Gibson, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 14.10.2014. 13:24h

Novoimenovani izvršni direktor kompanije “Luštica Development” Daren Gibson, sa saradnicima boravio je danas u svojoj prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Tivat.

Gibson se sastao sa gradonačelnikom Ivanom Novoselom, predsjednikom Skupštine opštine Krstom Boškovićem i savjetnikom gradonačelnika Petrom Vujovićem kojima je predstavio trenutno stanje kada su u pitanju aktivnosti koje ova kompanija preduzima na realizaciji projekta Luštica Bay.

Novi čelnik “Luštice Development” istakao je da se projekat izgradnje čitavog novog turističkog grada vrijednog 1,1 milijardu eura na Luštici, realizuje po planu, te da se već tokom naredne godine očekuje izbor operatera i početak izgradnje prvog hotela u kompleksu Luštica Bay.

“Uz ličnu posvećenost realizaciji ovog projekta, gdin Gibson je obećao i kontinuitet dobre saradnje sa opštinom Tivat i lokalnim stanovništvom, te nastavak sponzorstva koje ova kompanija tradicionalno odvaja za sponzorisanje aktivnosti u domenu kulture, sporta, socijale i projekata od značaja za našu lokalnu samoupravu", saopšteno je tim povodom danas iz kabineta tivatskog gradonačenika.

Bonus video: