Gradnja rizorta na Luštici ide planiranom dinamikom

Novi izvršni direktor Luštica Developmenta, Darren Gibsonom, kazao je na sastanku sa ministrom finansija Radojem Žugićem, da se privodi kraju izgradnja apartmanskih zgrada
1 komentar(a)
Luštica, Foto: Siniša Luković
Luštica, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.10.2014. 13:21h

Projekat Luštica bay realizuje se prema planiranoj dinamici, odnosno u okviru postavljenih rokova, saopštili su predstavnici Luštica Developmenta.

Novi izvršni direktor Luštica Developmenta, Darren Gibsonom, kazao je na sastanku sa ministrom finansija Radojem Žugićem, da se privodi kraju izgradnja apartmanskih zgrada.

"Evidentan je napredak u gradnji marine, a aktuelni su i pregovori sa svjetski poznatim operaterima kako bi izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa mogla početi u drugoj polovini naredne godine“, rekao je Gibson.

Prema riječiam Žugića, Vlada će i ubuduće, kroz podsticajne mjere, stvarati preduslove za kreiranje predvidivog i stabilnog biznis ambijenta, koji bi trebalo da privuče nove investitore.

Na sastanku je, kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, dogovoreno redovno izvještavanje o izgradnji luksuznog turističkog kompleksa Luštica Bay, kao i jačanje saradnje na svim poljima koja mogu ubrzati proces uspješne finalizacije projekta.

Luštica Development je osnovana 2008. godine kao joint venture švajcarskog Orascoma, sa 90 odsto i Vlade, deset odsto.

Bonus video: