Povoljnije do automobila uz Hypo leasing

Svi zainteresovani klijenti moći će na izložbenom prostoru doći do odabranog vozila pod posebnim uslovima – nižem učešću, nižoj kamati od osam odsto i bez troškova obrade
4 komentar(a)
Hypo banka na Sajmu automobila u Budvi, Foto: Hypo Alpe-Adria banka
Hypo banka na Sajmu automobila u Budvi, Foto: Hypo Alpe-Adria banka
Ažurirano: 08.10.2014. 16:33h

Hypo Alpe Adria banka je i ove godine pripremila specijalne uslove za sve kupce na Sajmu automobila u Budvi koji traje od 8. do 12. oktobra i, kako je saopšteno iz te banke, svi zainteresovani klijenti moći će na izložbenom prostoru doći do odabranog vozila pod posebnim uslovima – nižem učešću, nižoj kamati od osam odsto i bez troškova obrade.

Na osnovu uspješne saradnje sa distributerima automobila, pripremili su i posebne akcije.

"Na njihovim izložbenim prostorima naše ljubazne hostese čekaju klijente da im pruže sve neophodne informacije a banka će, specijalno za Sajam automobila, ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke", navodi se u saopštenju.

Za sklapanje ugovora potrebno je proći pet koraka: Odabrati auto, popuniti zahtjev za finansiranje i prikupiti dokumentaciju, banka u roku od 48 sati donese odluku, potpiše se ugovor i na kraju klijent odabere osiguranje.

"Sajamski uslovi važe do 17. oktobra 2014, do kada je potrebno da klijenti dostave potrebnu dokumentaciju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: