Proizvode će predstaviti 60 žena iz Crne Gore i Albanije

Cilj tog projekta je jačanje prekogranične saradnje žena iz Albanije i Crne Gore kroz unaprijeđenje i stvaranje zajedničke ponude u oblasti ruralnog turizma i preduzetništva u Baru, Podgorici i skadarskoj regiji
0 komentar(a)
Delta siti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Delta siti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.09.2014. 10:22h

Sajam žena, na kojem će svoje proizvode predstaviti njih 60 sa teritorije Crne Gore i Albanije, biće održan u ponedjeljak u šoping molu Delta City.

Sajam organizuje Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća (DRMSP) u okviru projekta Start W - Podrška razvoju potencijala žena u oblasti ruralnog turizma, IPA prekogranične saradnje Albanija - Crna Gora 2007-2013, Komponenta II.

Cilj tog projekta je jačanje prekogranične saradnje žena iz Albanije i Crne Gore kroz unaprijeđenje i stvaranje zajedničke ponude u oblasti ruralnog turizma i preduzetništva u Baru, Podgorici i skadarskoj regiji.

Projekat realizuje Direkcija u saradnji sa Agencijom za investicije i razvoj Albanije (AIDA), Inicijativom za održivi rast (GTF), Asocijacijom poslovnih žena Albanije (SHGPAZ) i Unijom poslodavaca Crne Gore.

Bonus video: