Milošević sa kineskom delegacijom o zajedničkim projektima

2 komentar(a)
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.09.2014. 19:43h

Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević primio je danas ambasadora Narodne Republike Kine u Crnoj Gori Nj. E. Cuija Dživeija i političkog savjetnika u Ambasadi NR Kine gospodina Zanga Ksianga.

Tokom sastanka ambasador NR Kine predstavio je realizaciju projekata u oblastima turizma, nauke, kulture, saobraćaja i ekonomije, posebno ističući napredak koji je ostvaren u dogovorima oko izgradnje auto-puta Bar - Boljare, navodi se u saopštenju DPS-a. On je dodao da je na taj način u predhodnom periodu napravljen značajan pomak u saradnji izmedju dvije države.

"U oblasti turizma ambasador Cui je naglasio značaj otvaranja prve kineske turističke agencije u Crnoj Gori, kao i predstojeću posjetu kineske delegacije koju će činiti predstavnici tri najveće turističke organizacije. On je pozdravio napore i zahvalio na doprinosu koji Demokratska partija socijalista Crne Gore daje kako bi se praksa dobre i uspješne saradnje nastavila na obostrano zadovoljstvo dvije države", piše u saopštenju.

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević istakao je "da će i u narednom periodu Demokratska partija socijalista biti opredijeljena da nastavi sa politikom otvorenih vrata, u cilju unapređenja tradicionalno dobrih odnosa i saradnje dvije zemlje".

Bonus video: