DPS Cetinje: Ima dovoljno vremena za ispunjenje obećanja

Iz Kabineta gradonačelnika Cetinja saopšteno je ranije da će početak rada cetinjske fabrike čokolade biti prolongiran zbog krize u Ukrajini
108 pregleda 1 komentar(a)
Cetinje, Foto: Facebook
Cetinje, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.08.2014. 17:33h

Građani Cetinja su na izborima Demokratskoj partiji socijalista (DPS) ubjedljivom većinom dali još jedan četvorogodišnji mandat, što je dovoljno vremena za ispunjenje obećanja, poručeno je iz te partije.On su reagovali na saopštenje predsjednika cetinjskog Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore, Dragana Mirkovića, koji je poručio DPS-u da je dosta bilo lažnih obećanja i loših izgovora.

Gradnja fabrike čokolade je predizborna obmana >>>

Mirković: Ne dozvolimo da nas opet mažu čokoladom >>>

“Nije novost da neupućene, a za određene oblasti potpuno neznavene i nekompetentne osobe, nemušto sročenim, nedorečenim i konfuznim saopštenjima, konstantno, na silu, pokušavaju doprijeti do stubaca na rubu političkih rubrika. A kada je riječ o Mirkoviću, izlišno je njemu i odgovarati -s obzirom da je, prije svega, riječ o osobi koju su prije nekoliko dana demantovali i sami članovi partije kojoj pripada”, piše u reagovanju cetinjskog Opštinskog odbora DPS-a.Oni su poručili Mirkoviću da izađe i prošeta Njegoševom, Trgom, da pođe do tržnice, stare bolnice, nove saobraćajnice, mjesta na kojem je nekad bila 'Tarina' garaža, mjesta na kojem je nekad bio donji Obod, do novih stambenih jedinica ili novih sadržaja za naše mlade sugrađane. “Kada je riječ o Mirkovićevim navodima o Ukrajini, tek ćemo mu pojasniti da u navedenoj zemlji momentalno, na društveno – političkom planu, i nije baš najbolja situacija, a da, pošto očito nije uspio shvatiti ni to, partner u gradnji fabrike, dolazi upravo iz pomenute države”, kazali su iz DPS-a.On je naveo i da su građani u novembru toj partiji ubjedljivom većinom dali još jedan četvorogodišnji mandat što je, kako je naveo, sasvim dovoljno vremena da se ispune obećanja. Iz Kabineta gradonačelnika Cetinja, Aleksandra Bogdanovića, saopšteno je ranije da će početak rada cetinjske fabrike čokolade biti prolongiran zbog krize u Ukrajini, odakle dolazi privatni partner na tom projektu. Ugovor o gradnji fabrike čokolade potpisan je u novembru sa ukrajinskom kompanijom Montelor u biznis zoni u gornjem Obodu. Proizvodnja je provobitno najavljivana za četiri mjeseca, a zatim za maj ove godine.

Bonus video: