U Nikšiću otvorena nova filijala Erste banke, donirali opremu Dječjem odjeljenju

Ćalasan je istakao da Erste banka kreditno podržala privredu i pravna lica u Nikšiću sa 15,42 miliona eura
488 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.08.2014. 19:52h

Erste banka je večeras svečano obilježila početak rada filijale u Nikšiću u novom prostoru i tom prilikom donirala potrebnu opremu Dječjem odjeljenju Opšte bolnice u tom gradu.

“Odlučili smo da donacijom poboljšamo uslove u kojima borave naše djeca onda kada su im briga i njega najpotrebniji”, kazao je direktor filijale Slobodan Ćalasan.

Načelnica Dječjeg odjeljenja dr Raduša Pejović se zahvalila na donaciji i kazala da je to posebno divan gest jer su sredstva usmjerena Dječjem odjeljenju na dobrobit malih pacijenata.

„Kao banka čije su sve aktivnosti usmjerene na pružanje najbolje usluge klijentima nastavićemo da širimo i jačamo našu saradnju sa privrednicima, građanima i lokalnom samoupravom Nikšića. Naš cilj je da zajednički nižemo uspješne godine jednu za drugom“, rekao je na otvaranju filijale glavni izvršni direktor Erste banke Aleksa Lukić i dodao da je Nikšić za tu banku izuzetno važan zbog sve većeg broja klijenata.

Ćalasan je istakao da Erste banka kreditno podržala privredu i pravna lica u tom gradu sa 15,42 miliona eura, a građane sa oko 9,7 miliona.

Prema njegovim riječima nova filijala, koja se nalazi na Bulevaru „13.jul“ (Poslovni centar „Ibon“), je površine 300 metara kvadratnih, ima 15 radnika zaposlenih na komercijalnim i blagajničkim poslovima i predstavlja najveći proctor za poslovanje sa klijentima u cijeloj prodajnoj mreži Ertse banke u Crnoj Gori.

Otvaranju nove filijale prisustvovale su brojne zvanice iz privrednog, političkog i kulturnog života grada pod Trebjesom, a da gostima bude što prijatnija atmosfera potrudio se poznati gitarista Danijel Cerović.

Galerija

Bonus video: