Brend Dukley predstavljen u Milanu

Prezentaciji je prisustvovalo oko 100 zvanica uključujući brojne italijanske preduzetnike, investitore i predstavnike jahting industrije
67 pregleda 2 komentar(a)
Zavala, Dukljanski vrtovi, Foto: Dukley Gardens
Zavala, Dukljanski vrtovi, Foto: Dukley Gardens
Ažurirano: 25.07.2014. 14:42h

Brend Dukley, koji obuhvata Dukljanske vrtove (Dukley Gardens) na Zavali, Dukley Residences i Dukley marinu u Budvi, predstavljen je danas u Milanu.

Prezentaciji je prisustvovalo oko 100 zvanica uključujući brojne italijanske preduzetnike, investitore i predstavnike jahting industrije.

Događaj je održan u Palati Parigi u Milanu, a pratili su ga predstavnici značajnijih medija, između ostalih Sailing & Travel Magazin, Bespoke, Arketipo, Motonautika i mnogi drugi. Domaćin prezezntacije bio je Neil Emilfarb, glavni investitor projekata koji se razvijaju pod brendom Dukley, a koje realizuje Stratex Hospitality Holding.

"Dukley brend realizuje intenzivne poslovne i promotive aktivnosti a dogadjaj održan u Milanu jedan je u nizu aktivnosti vezanih za glavni događaj sezone, svečano i uspješno otvaranje prve faze kompleksa Dukley Gardens i uručivanje ključeva prvim vlasnicima, kao i humanitarne akcije Be Human, na kojoj je pored brojih javnih ličnosti učestovao i svjetski poznati muzičar Jamiroquai", navedeno je u saopštenju.

Direktor prodaje i marketinga, Colin Kingsmill rekao je da je iza njih nekoliko uspješnih sedmica kada je riječ o prodaji.

"Veliko interesovanje iz Italije potvrđuje da smo na pravom putu sa promocijom brenda. Veoma sam zadovoljan, jer je odziv na prezentaciji premašio naša očekivanja. U septembru da će, kao rezultat ove prezentacije, brend Dukley ugostiti 50 Italijana zainteresovanih za Dukley Gardens, Dukley Residences i Dukley marinu u Budvi", rekao je Kingsmill.

Bonus video: