M:telova "Revolucija": Startovala mobilna mreža 060 za pripejd korisnike

Izvršni direktor kompanije Vladimir Lučić kazao je da je M:tel za sedam godina u Crnoj Gori uložio 115 miliona eura
836 pregleda 0 komentar(a)
Revolucija mtel, Foto: M:tel
Revolucija mtel, Foto: M:tel
Ažurirano: 09.07.2014. 13:34h

Pripejd korisnicima kompanije M:tel od danas je dostupna potpuno nova mreža pod nazivom "Revolucija", sa prefiksom 060.

Na današnjoj press konferenciji saopšteno je da je nova M:telova mreža puštena u znak obilježavanja sedme godišnjice kompanije.

Izvršni direktor kompanije Vladimir Lučić kazao je da je M:tel za sedam godina u Crnoj Gori uložio 115 miliona eura, a samo ove godine, zahvaljujući ostvarenom profitu iz prethodne dvije godine, 14 miliona eura.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović rekao je da su brojevi "Revolucije" u prodaji od danas te da je koncept prilagođen mlađoj populaciji i medijima koje oni koriste.

“Osnovna karakteristika paketa je da ima novu numeraciju 060 i jedinstvene, revolucionarne benefite za pozive prema svim mrežama u Crnoj Gori, kao i besplatne internet opcije. Posebno treba istaći mogućnost neograničene besplatne komunikacije ka 060 brojevima, i to svakog mjeseca po 1.000 minuta i 1.000 SMS poruka", naveo je Cerović.

On je dodao da je u okviru paketa dostupan neograničen pristup Facebooku, Twitteru, Instagramu, mobilnom portalu mondo.me, uz fer politiku korišćenja: nakon potrošenih 500 MB po maksimalnoj brzini, brzina se smanjuje na 128 Kbps do kraja tekućeg mjeseca.

Cijena paketa je četiri eura i korisnik dobija isto toliko za slobodnu potrošnju. Cijena poziva ka svim mobilnim i fiksnim mrezama je šest senti, a poruke dva centa.

Aktivacijom kartice prije 31. decembra 2014. korisnici do kraja 2015.godine dobijaju mjesečno besplatno po 1.000 minuta i SMS poruka ka 060 brojevima a u ponudi su specijalni brojevi iz Black, White i Green kategorije, po cijeni od 50, 25 i 15 eura.

Grade svoju optičku mrežu

Na pitanje "Vijesti" dokle su stigli pregovori o preuzimanju nekoliko provajdera kablovske TV i interneta, izvršni direktor Vladimir Lučić kazao je da će M:tel u narednom periodu graditi vlastiti sistem optičkih kablova i a na pitanje da li to znači da su odustali od kupovine drugih kompanija koji se već bave time, kratko je odgovorio:

"Da. Za sada".

Od tekućih razvojnih projekata, Lučić je istakao završetak modernizacije mobilne mreže koja će omogućiti brz Internet u svim djelovima Crne Gore.

Bonus video: