Povoljnije karte Montenegro Airlinesa od Beograda ka Tivtu

Od danas će Montenegro Airlines, ponedjeljkom, na svom sajtu objavljivati kojim danom i na kojem letu će putnici iz Srbije moći da kupe karte po najpovoljnijoj tarifi
58 pregleda 3 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.07.2014. 12:00h

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines ponudio je putnicima novu, atraktivnu mogućnost za putovanja po najpovoljnijoj tarifi iz Beograda za Tivat za period od 15. jula do 15. avgusta.

Kako je i ranije najavljeno, od danas će Montenegro Airlines, ponedjeljkom, na svom sajtu objavljivati kojim danom i na kojem letu će putnici iz Srbije moći da kupe karte po najpovoljnijoj tarifi.

"Prvi 'sunčani' avion, na relaciji Beograd-Tivat, polazi 17. jula u sedam sati. Počev od danas i sve do 7. jula, putnici mogu kupiti povratne karte za ovaj let po jedinstvenoj 'sunčanoj' tarifi od 97,78 EUR", navedeno je u saopštenju.

Karte se mogu kupiti u poslovnici Montenegro Airlinesa u Beogradu, Knez Mihailova 23, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod svih prodajnih agenata sa teritorije Srbije.

Iz Montenegro Airlinesa poručuju da će narednog ponedjeljka, na kompanijskom sajtu biti objavljena informacija o vremenu polijetanja sljedećeg kupačkog aviona. Svi putnici ga mogu očekivati u periodu između 22. jula i 26. jula.

Bonus video: