Nova mobilna aplikacija o Porto Montenegru i web stranica o Crnoj Gori

Zajedno sa mobilnom aplikacijom, Porto Montenegro je aktivirao i web verziju turističkog vodiča www.visitmontenegro.net
88 pregleda 2 komentar(a)
Aplikacija Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Aplikacija Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 03.07.2014. 12:52h

Marina i naselje Porto Montenegro od sada ima svoju Iphone aplikaciju, a upravo je objavljena i nova web stranica o Crnoj Gori kao destinaciji. Obje platforme predstavljaju svojevrsne virtuelne turističke vodiče kroz Crnu Goru, saopšteno je iz kompanije Adriatic Marinas.

"Visit MNE, razvijen od Porto Montenegra, predstavlja besplatnu telefonsku aplikaciju koja je već dostupna u App Store-u. Da bi se preuzela preko iphone-a, potrebno je ukucati: 'Montenegro travel guide' ili 'luxury guide'. Aplikacija je korisna svima, onima koji planiraju da posjete Crnu Goru, ali i onima koji su već tu i žele da istraže nove lokacije kroz interaktivni katalog", navodi se u saopštenju.

Zajedno sa mobilnom aplikacijom, kako se dodaje, Porto Montenegro je aktivirao i web verziju turističkog vodiča www.visitmontenegro.net.

"Ovaj online adresar raspolaže korisnim informacijama za turiste – fotografije i video zapise sa različitih lokacija u Crnoj Gori, kao i ponudu najboljih događaja tokom cijele godine. Web stranica je dostupna na dva jezika, ruskom i engleskom, i pokriva sve sadržaje koji su potrebni turistima – najljepše crnogorske lokacije na primorju i sjeveru, smještaj sa 4 i 5 zvjezdica, restorane i barove, preporuke za dobru kupovinu, i ostale luksuzne usluge i aktivnosti za slobodno vrijeme", saopštili su iz Adriatic Marinasa.

Posjetiocima web stranice se nudi i lista korisnih informacija o saobraćajnim transferima, (iznajmljivanju automobila, avio kartama) zdravstvenim uslugama, i još mnogo drugih servisa.

Bonus video: