Rudnik uglja Pljevlja raspisao oglas za kompletan menadžment kompanije

Odbor direktora Rudnika uglja smijenio je u aprilu kompletan menadžement kompanije
100 pregleda 3 komentar(a)
Rudnik uglja, Foto: Goran Malidžan
Rudnik uglja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 23.06.2014. 12:45h

Rudnik uglja Pljevlja raspisao je oglas za izvršnog i direktore nekoliko sektora, kao i rukovodioce i upravnike radnih jedinica tog preduzeća.

Prema oglasu, traži se direktor sektora ekonomskih i finansijskih poslova i direktori sektora Proizvodnja i Promet, kao i direktori za pravne, kadrovske i opšte poslove i za razvoj i investicije.

Preduzeću je potreban i interni revizor, izvršni i tehnički direktor i sekretar.

Oglas je raspisan i za rukovodioca radne jedinice Komercijalni poslovi, kao i za upravnike radnih jedinica Površinski kopovi, Održavanje i Transport.

Svi zainteresovani, kako je navedeno u oglasu, treba da do 5. jula e-mailom ili poštom dostave CV sa jasnom naznakom za koje radno mjesto konkurišu.

CV se dostavlja na adresu Career team, Bulevar Mihaila Lalića br. 42, ili e-mail selekcija.rupv@gmail.com.

Odbor direktora Rudnika uglja Pljevlja smijenio je u aprilu kompletan menadžement kompanije na čelu sa izvršnim direktorom Vukom Roćenom.

Iz kompanije su tada saopštili da je odluka donijeta jer je menadžmentu kompanije istekao mandat odnosno pojedinačni menadžerski ugovori.

Osim Roćenu mandat je prestao sekretaru društva Velimiru Janjiću, kao i operativnom menadžmentu kompanije odnosno direktorima sektora i upravnicima radnih jednica.

Bonus video: