Pejović: Blate i ne odgovaraju, da dugujem ko bi me htio za partnera?

Oni su političari, ne odgovaraju za svoje izjave, danas kažu jedno, sjutra drugo. Sebi daju slobodu da blate ljude, da udaraju na porodice i za to ne odgovaraju
9 komentar(a)
Veselin Pejović, Foto: Savo Prelević
Veselin Pejović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.06.2014. 15:50h

Na pitanje da prokomentariše optužbe poslanika DF-a da je samo “trećerazredni tajkun” i izvođač odluke premijera Đukanovića o preuzimanju KAP-a, nišićki biznismen Veselin Pejović je kazao:

“Ja sam odavno rekao šta mislim o njihovim javnim nastupima.

Oni su političari, ne odgovaraju za svoje izjave, danas kažu jedno, sjutra drugo. Sebi daju slobodu da blate ljude, da udaraju na porodice i za to ne odgovaraju.

Da li ste vi vidjeli neki argument, dokaz za njihove izjave, bez obzira na to što im se više puta ponudilo da sve dokažu? Ja nijesam”.

Na pitanje “Vijesti” da li je tačno da nikšićki Uniprom ima kod jedne domaće banke kredit od 20 miliona koji trenutno ne vraća iz čega su poslanici dijelom izvukli zaključak da nije finansijski sposoban za dalji razvoj aluminijumske industrije u Crnoj Gori, vlasnik te kompanije je odgovorio da je to “još jedna neistina”.

“Zar mislite da bi moćne evropske kompanije željele da sarađuju sa mnom da su te informacije tačne i da nijesam sposoban za dalji razvoj aluminijumske industrije”, pitao je Pejović.

Bonus video: