Počinje regionalna konferencija Biznis plus

Biznis plus će okupiti više od 120 najuspješnijih menadžera kompanija iz regiona u potrazi za novim poslovnim šansama
0 komentar(a)
Biznis plus, Foto: Screenshot (biznis-plus.com)
Biznis plus, Foto: Screenshot (biznis-plus.com)
Ažurirano: 28.05.2014. 20:13h

Regionalna poslovna konferencija Biznis plus, koja počinje sjutra u bečićkom hotelu Iberostar Bellevue, okupiće više od 120 najuspješnijih menadžera kompanija iz regiona u potrazi za više posla, saopštili su organizatori.

Tokom dva dana konferencije, biće održano više panela na različite teme, od zapošljavanja, preko mogućnosti prijavljivanja kompanija na tendere u inostranstvu, do boljeg povezivanja djelatnosti sa turizmom.

Posljednji panel prvog dana posvećen je članovima Regionalnog poslovnog kluba Biznis plus, koji nakon sedam mjeseci broji skoro 100 kompanija iz šest zemalja regiona.

Poseban panel drugog dana konferencije biće posvećen poplavama koje su zadesile region i učesnici na toj diskusiji razmatraće načine na koji pogođene kompanije mogu najbrže da saniraju štetu, ali i da pomognu takođe pogođenoj zajednici.

Konferencija u Bečićima prva je konferencija Biznis plusa u Crnoj Gori, a druga je po redu ove godine, nakon zagrebačke koja se održala početkom marta.

Konferenciju Biznis plus u Bečićima otvoriće predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik Parlamentarne skupštine Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) Ranko Krivokapić.

Skup u Bečićima okupiće, osim poslovnih ljudi, menadžera i članova uprave kompanija, i direktore i glavne i odgovorne urednike šest medija iz zemalja u kojima djeluje Biznis plus, među kojima su i “Vijesti”, nosilac projekta za Crnu Goru.

Biznis plus je počeo kao medijski projekat prije dvije godine, a u regionalni poslovni klub zvanično je prerastao 1. januara 2014. godine.

Cilj kluba je da okupi relevantne kompanije iz svih šest zemalja bivše Jugoslavije, međusobno ih jače poveže, a medijska platforma na kojoj počiva klub daje mu dodatnu vrijednost, ističu organizatori.

Bonus video: