Prestižna nagrada

"Budvanska rivijera" Brend lider regiona

"Za hotelsku grupu ovo je još jedna potvrda da su ulaganja u napredak kvaliteta ponude prepoznata"
22 pregleda 0 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Facebook
Budvanska rivijera, Foto: Facebook
18.02.2019. 18:32h

Na 4. Biznis konferenciji "Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope- SEET 2014" održanoj 14.maja u Sava Centru u Beogradu, Hotelskoj grupi Budvanska rivijera je dodijeljeno priznanje Brand leader award za kontinuiran razvoj visoko konkurentne turističke ponude u regionu Jugoistočne Evrope.

Održana konferencija koja je okupila mnogobrojne kompanije, relevantne stručne I državne institucije, kao i turoperatore iz Evropske unije, Rusije, Kine, SAD, Indije, Turske, regiona iz oblasti turizma, imala je za cilj da identifikuje turistički lanac vrijednosti Jugoistočne Evrope, poveže sve relevantne predstavnike industrije turizma i podstakne kreiranje savremenih tržišnih strategija za plasman turističkog proizvoda kako na regionalnom tako i na globalnom tržištu.

"Stručni kolegijum Konferencije je na osnovu niza standardizovanih kriterijuma na polju inovativnosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda u ovogodišnjoj konkurenciji regiona prepoznao turistički potencijal hotelske grupe ''Budvanska rivijera'' njeno efektivno i efikasno upravljanje turistističkim proizvodom, komparativnu prednost i snagu na polju inovacija kao i upravljenje na bazi iskustva posjetilaca.

Ovi kriterijumi koji su opredijelili hotelsku grupu za ovogodišnjeg dobitnika nagrade Brand leader award ocijenjene su da nisu samo važne nego su danas neophodne za konkurentan i održivi rast turizma.

Za hotelsku grupu '' Budvanska rivijera'' ovo je još jedna potvrda da su ulaganja u napredak kvaliteta ponude kao i kontinirano praćenje potreba gostiju prepoznata kako od strane eksperata turizma, tako i od strane velikog broja turista koji godinama ukazuju povjerenje turističkom proizvodu Hotelske grupe Uvažavajući potrebe turističke tražnje i sa ciljem da nov kvalitet bude upakovan u okvire tradicionalnih ugostiteljskih vrijednosti koje odlikuju uslugu u Budvanskoj rivijeri, prije nekoliko godina započet je program adaptacije objekata", stoji u saopštenju.