Birkin: Nova faza u izgradnji kompleksa Portonovi

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je u toku priprema za akciju pronalaženja i čišćenja obale od neeksplodiranih eksplozivnih naprava
0 komentar(a)
Kumbor radovi, Foto: Azmont
Kumbor radovi, Foto: Azmont
Ažurirano: 09.05.2014. 16:39h

Server Birkan, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, koji je na tom mjestu naslijedio Džejmsa Vilsona, ističe da je počela nova faza u izgradnji ekskluzivnog turističkog kompleksa Portonovi u Kumboru.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je u toku priprema za akciju pronalaženja i čišćenja obale od neeksplodiranih eksplozivnih naprava.

Birkan tvrdi da će uskoro biti završeni zemljani radovi u gornjem dijelu budućeg naselja, a u pripremi je postavljanje platfome za šipove u reonu predviđenom za predstojeće šipovanje. Navodi i da očekuju dozvolu za Državnu studije lokacije.

Server Birkan je građevinski inženjer sa 20 godina iskustva u vođenju velikih međunarodnih razvojnih projekata mješovite namjene.

Iz Azmonta navode da je “bio angažovan kao projektant i planski inženjer u Rusiji, kao vodja gradilišta u Turskoj i menadžer projekta u Turkmenistanu, Australiji, Singapuru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prije angažmana u Crnoj Gori, radio je kao upravni direktor u Projektnoj Konsultantskoj Firmi u Turskoj.

Ovaj četrdesetogodišnjak ima dvojno, tursko-australijsko državljanstvo i pasoš.

Bonus video: