Hypo banka zastupnik u osiguranju

"Proces zaključenja polisa završavaće se u svim poslovnim jedinicama Hypo banke, brzo i efikasno", navedeno je u saopštenju
75 pregleda 0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.05.2014. 14:20h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) Podgorica je, na osnovu rješenja nadležnih institucija, postala prva banka u Crnoj Gori koja će se baviti poslovima zastupanja u osiguranju.

Iz HAAB je saopšteno da koncept poslova zastupanja u osiguranju podrazumijeva koncept 'one stop shop' za finansijske usluge za klijente, jer klijenti mogu na jednom mjestu obavljati sve finansijske usluge.

"Proces zaključenja polisa završavaće se u svim poslovnim jedinicama Hypo banke, brzo i efikasno", navedeno je u saopštenju.

Hypo banka je, kako se dodaje, obezbijedila kadrovske kapacitete da u svakoj poslovnoj jedinici može na stručan i odgovarajući način klijentima pružati informacije koje se odnose na poslove zastupanja u osiguranju.

To, u skladu sa Zakonom o osiguranju, obuhvata informisanje klijenata u propisanom obliku i obimu - a zatim i pokretanje, predlaganje, pripremu i zaključivanje ugovora o osiguranju u ime i za račun osiguravajućeg društva.

Bonus video: