“The Anonymous”: Helikopterima na izlete, obilaske i vjenčanja

Inače, “The Anonymous” posluje u Londonu, Dubaiju i Crnoj Gori, a specijalizovana je za pružanje raznih vrsta usluga bogatoj klijenteli
110 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2014. 13:53h

Svečanim koktelom u japanskom restoranu “Mitsu” sinoć je u tivatskoj marini Porto Montenegro ozvaničen početak rada ovdašnjeg predstavništva britanske agencija “The Anonymous”.

U fokusu rada ove egancije je pružanje usluga helikopterskih čarter-letova u Crnoj Gori u partnerstvu sa lokalnom firmom “Airways Montenegro”.

Inače, “The Anonymous” posluje u Londonu, Dubaiju i Crnoj Gori, a specijalizovana je za pružanje raznih vrsta usluga bogatoj klijenteli, počev od organizacije izleta, preko helikopterskog i prevoza hidroavionima, do klasičnih agencijskih i konsijerž usluga za jahte.

Agencija klijentima u našoj državi nudi širok dijapazon helikopterskih usluga - panoramskih letova do luksuznih avantura u istraživanju Crne Gore kao destinacije, preko helikopterskog prevoza, čarter letova, do transfera koji su organizovani po specifičnim potrebama i željama klijenata.

Helikopterom tako možete ići u istraživanje Crne Gore, obići njene turističke atrakcije na primortju i sjeveru, čak ići i na vjenčanje. Helikopter polijeću sa letilišta u Porto Montenegru za koji je Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore tivatskom nautičkom centru izdala privremenu upotrebnu dozvolu sa važenjem do 16.jula i to za “letjenje za sopstvene potrebe”.

Suvlasnici agencije na otvaranju

Odatle su već juče helikopteri “The Anonymousa” obavili više komercijalnih letova, pri čemu su ti vazduhoplovi letjeli na visini od samo oko 50 metara nad centrom Tivta i nad Seljanovom.„Naša kompanija u saradnji sa kompanijom “Airways Aviation” pruža usluge helikopterskog čartera i ima škole za obuku u upravljanju helikopterima širom svijeta od Australije, Londona, Dubaija.

Crna Gora je najnevjerovatnije mjesto na svijetu koje se može istraživati iz vazduha. Moj poslovni partner je ekspert u helikopterima i odlučio je da ovdje stacionira nekoliko vazduhoplova.

Pogled iz vazduha na Skadarsko jezero i Boku Kotorsku oduzima dah, sada imate priliku da na nov način otkrijete svoju zemlju“, kazala je na svečanom otvaranju, osnivač i vlasnik kompanije “The Anonymous” Veronika Voronina.

Ta agencija na rasolaganju ima četiri laka jednomotorna helikoptera u vlasništvu “Airways Aviation-a”, odnosno “Airways Montenegra” i to vazduhoplove tipa “Robinson R-44 Raven”, “Eurocopter EC 120B Colibri” i “Eurocopter AS350- Écureuil”.

Od njih, prema podacima sa sajta Agencije za civilno vazduhoplovtsvo, samo je jedan “Robinson R-44 Raven” upisan u crnogorski registar vazduhoplova i ima domaću registraciju 4O-FLY.Agenciji “The Anonymus” puno poslovnog uspjeha poželio je izvršni direktor Porto Montenegra,Oliver Korlet, a o razvoijnoj viziji kompanije “Airways Aviation” govorio je vlasnik, australijski biznismen Romi Havat.

Galerija

Bonus video: