Societe Generale Montenegro banka lansirala LaRata karticu

Iz Societe Generale Montenego navode da je uz pomoć ove kartice omogući plaćanja u ratama kojih, u zavisnosti od prodajnog mjesta, može biti čak i 12
288 pregleda 3 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.04.2014. 15:40h

Societe Generale Montenegro lansirala je novu La Rata MasterCard karticu koja omogućava otplatu u ratama svih utrošenih iznosa na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu, saopšteno je iz te banke.

Kartica je namijenjena građanima – budućim i sadašnjim klijentima Societe Generale Montenegro koji svoja redovna primanja primaju preko računa u banci, kao i deponentima banke.

Iz Societe Generale Montenego navode da je uz pomoć ove kartice omogući plaćanja u ratama kojih, u zavisnosti od prodajnog mjesta, može biti čak i 12.

Na svim prodajnim mjestima sa kojima banka ima saradnju plaćanje se vrši bez provizije. Bez obzira na broj rata uz La Rata karticu se kupljeni proizvodi i usluge plaćaju bez obračuna kamate u slučaju redovne otplate rata.

"Čak i ukoliko banka nema sklopljen ugovor sa određenim prodajnim objektima građanima je omogućeno da uz La Rata karticu troškove svoje kupovine mogu platiti na 3 rate za iznose kupovine do 300 eura, odnosno na 6 rata za iznose kupovine preko 300 eura. Uz La Rata karticu kupljeni proizvodi i usluge se dobijaju odmah dok prva rata dospijeva tek posljednjeg dana u mjesecu u kojem je kupovina obavljena", navodi se u saopštenju.

Vlasniku računa koji ima svoju La Rata karticu mogu biti izdate i do dvije dodatne kartice čime se može olakšati raspolaganje sredstvima članovima porodice, studentima u inostranstvu...

Mjesečna članarina za La Rata karticu je 1,90 eura, a zahtjev za izdavanje kartice može se podnijeti u bilo kojoj ekspozituri Societe Generale Montenegro.

Bonus video: