Nove destinacije u ponudi Montenegro Airlinesa

Najniža cijena karte do Dizeldorfa je od 219 eura sa svim pripadajućim taksama
4 komentar(a)
Montenegro erlajnz, Foto: Boris Pejović
Montenegro erlajnz, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.04.2014. 13:42h

Nacionalna avio kompanija Montenegro Airlines je od 19. aprila 2014. godine uvela letove ka Dizeldorfu koji će se obavljati jednom nedjeljno, subotom.

Kako je najavljeno iz kompanije, od 10. juna će ka ovoj destinaciji uvesti i drugi let, utorkom.

Najniža cijena karte je od 219 eura sa svim pripadajućim taksama.

"Prve letove ka ovoj destinaciji obilježili su poklon paketi za sve putnike. Tako su putnici prvog leta nacionalne avio kompanije na liniji Podgorica-Dizeldorf- Podgorica 19. aprila dobili poklon sa kompletom razglednica/reprodukcija naslovnih strana svjetske štampe sa temom Crne Gore s početka 20 vijeka, info brošure o Crnoj Gori, kao i multimedijalni disk Sergeja Ćetkovića, našeg predstavnika na Pjesmi Evrovizije u Danskoj", navodi se u saopštenju kompanije.

Prvi let za London ove ljetnje sezone obaviće se u srijedu 30. aprila, a ka ovoj destinaciji nacionalni avio prevoznik letjeće tri puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta.

"Prvi let za Kopenhagen startuje 17. maja, a saobraćaj će se obavljati dva puta nedjeljno, srijedom i subotom. Svim putnicima na prvim letovima ka ovim destinacijama će biti podijeljeni pokloni istog ili sličnog sadržaja", zaključuje se.

Bonus video: