Vuković: Žugiću, napravi registar svojih inspektora koji su utajili porez

"S obzirom da ministar vodi registar privrednika i pošto nas je sve poistovjetio da smo lopovi, predlažem mu da vidi arhivu Poreske uprave"
174 pregleda 9 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 22.04.2014. 16:49h

Udruženje ugostitelja Budve pozvalo je ministra finansija Radoja Žugića da se javno izvini što ih je nazvao lopovima, te mu poručili da među visoko poziconiranim državnim inspektorima ima mnogo onih koji su korumpirani i koji su utajli poreze u milionskim ugovorima u prodaji nekretnina.

"Prije ovakve izjave koju je dao ministar Žugić, trebao je prvo da pogleda u svoje visoke službenike inspekcije koji su po saznanjima budvanskih ugostitelja visoko korumpirani. S obzirom da ministar vodi registar privrednika i pošto nas je sve poistovjetio da smo lopovi, predlažem mu da vidi arhivu Poreske uprave, da pronađe milionske ugovore u pometu nepkretnosti i onda napravi registar svojih inspektora koji su utajlili porez. Tražimo od ministra da se javno izvini budvanskim ugostiteljima, ako to ne uradi, onda zahtijevamo da da pod hitno podnese ostavku" kazao je za "Vijesti" predsjdnik Skupštine Udruženja ugostitelja budve Dragan Vuković.

Bonus video: