Zlato za dva piva nikšićke Pivare

Zlatne medalje za kvalitet osvojili su Nikšićko Gold (boca 0,25l) i Nikšićko Tamno pivo (boca 0,33l), koje se po prvi put našlo u selekciji
69 pregleda 6 komentar(a)
Nikšićka pivara, Foto: Damira Kalač
Nikšićka pivara, Foto: Damira Kalač
Ažurirano: 17.04.2014. 11:57h

Dva piva iz nikšićke Pivare “Trebjesa” i ove godine osvojila su zlatne medalje na smotri kvaliteta „Monde Selection 2014“.

Zlatne medalje za kvalitet osvojili su Nikšićko Gold (boca 0,25l) i Nikšićko Tamno pivo (boca 0,33l), koje se po prvi put našlo u selekciji.

Iz Pivare su saopštili da su ponosni što je kvalitet piva koje se proizvodi u Nikšiću još jednom prepoznat i potvrđen od strane jedne od najznačajnijih selekcija kvaliteta, koja više od pola vijeka ocjenjuje kvalitet nekoliko hiljada prehrambenih artikala iz cijelog svijeta.

"U godini za nama nastavljena su ulaganja u kvalitet proizvoda, što je za nas u Pivari imperativ i obaveza prema potrošačima, ali i tradiciji po kojoj smo prepoznati. Zlatne medalje za kvalitet predstavljaju još jednu potvrdu visokih svjetskih standarda kvaliteta u proizvodnji piva koje primenjuje Pivara Trebjesa“, kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija.

Zlatne medalje za Nikšićko Gold i Nikšićko Tamnog piva biće uručene na svečanoj ceremoniji koja će se održati početkom juna u Bordou, u Francuskoj.

Bonus video: