Porto Montenegro se predstavio na sajmu nautike u Kini

Cilj nastupa Porto Montenegro tima u Hainanu je prezentacija samog proizvoda posjetiocima sajma - potencijalnim klijentima
1 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2014. 12:10h

Tivatska marina za mega-jahte I nautičko - turistički centar Porto Montenegro po prvi put su se predstavili na jednom od sajmova nautike u Kini "Boat show" u gradu Hainan u regiji Sanya, a koji traje od 27. do 30.marta.

"Porto Montenegro se kroz ovaj sajam prvi put zvanično predstavlja kineskom tržištu, koje je od izuzetne važnosti ne samo za projekat, već i za čitavu Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju. Zanimljivo je da je marina Porto Montenegro jedina marina iz čitavog Mediterana koja se predstavlja na ovom prestižnom četvorodnevnom sajmu”, kazao je juče tim povodom Danilo Kalezić, PR menadžer Porto Montenegra.

Cilj nastupa Porto Montenegro tima u Hainanu je prezentacija samog proizvoda posjetiocima sajma - potencijalnim klijentima i brojnim novinarima, ali i uspostavljanje dugoročnih partnerstava sa jahting i lifestyle organizacijama i agentima koji promovišu i predstavljaju nautičke i rezidencijalne projekte iz čitavog svijeta klijentima iz Kine visoke platežne moći.

Sajam nautike u Hainanu okupio je najveća imena nautičke industrije kao što su Ferretti, Feadship, Azimut, Princess, Beneteau, Sanlorenzo, ali i mnoge brokere i brodogradilišta iz regije Sanya.

"Predstavnici naše kompanije koji se nalaze na sajmu javljaju da su vremenski uslovi u Hainanu odlični, da je sajam izuzetno elegantan, dobro organizovan, te da se kroz marinu i popularni Visun Royal jahting klub organizuju brojni događaji, druženja i kokteli", kazao je Kalezić podsjećajući da Porto Montenegro već ima klijente sa dalekog istoka, a i nekoliko luksuznih stanova u novoj rezidencijalnoj zgradi “Ksenija” čija je gradnja u toku, kupili su bogati biznismeni iz Kine.

Galerija

Bonus video: