Hypo banka pripremila ponudu prilagođenu penzionerima

Uz kredit Uvijek je pravo vrijeme, penzionerima se nudi mogućnost i da refinansiraju obaveze u drugim bankama
0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.03.2014. 16:26h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) pripremila je specijalnu ponudu, prilagođenu potrebama penzionera, koja podrazumijeva odobravanje kredita i do deset hiljada eura bez žiranata.

Iz banke su saopštili da je riječ o povoljnijim uslovima, sa dužim rokom otplate, mogućnošću kreditiranja bez žiranata čak do navršene 75. godine, uz životno osiguranje korisnika kredita.

Uz kredit Uvijek je pravo vrijeme, penzionerima se nudi mogućnost i da refinansiraju obaveze u drugim bankama.

Iznos kredita je od 500 do deset hiljada eura, uz rok otplate do sedam godina, do navršene 75. godine klijenta.

“Kamatna stopa je od 9,87 odsto na godišnjem nivou (fiksna kamatna stopa), dok je efektivna kamatna stopa od 10,59 odsto. Jednokratna naknada za odobrenje kredita iznosi dva odsto od odobrenog iznosa, a trošak održavanja tekućeg računa je jedan euramjesečno”, precizirali su iz HAAB.

Uz kredit, penzionerima su ponuđene i dodatne povoljnosti, kao što je dozvoljeni minus po računu, VISA Electron kartica za podizanje gotovine na bankomatima i bezgotovinsko plaćanje, moguće je dobijanje VISA Revolving kreditne kartice, imaju mogućnost aktiviranja SMS servisa i mogućnost refinansiranja postojećih kredita u drugim bankama.

Penzija se, kako se dodaje, prima preko redovnog računa za penzionere, a rata kredita treba biti manja od 50 odsto mjesečnog primanja.

Bonus video: