Telekomu nejasno naređenje Agencije

Redovni platiše Telekomovih usluga za nepunih 14 hiljada prikupljenih dukata dobijali su 40 eura
0 komentar(a)
Crnogorski telekom, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Crnogorski telekom, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 08.03.2014. 01:28h

Crnogorskom Telekomu nije jasno naređenje Agencije za elektronske komunikacije da korisnicima njihovih usluga mora omogućiti da dukate prikupljene do kraja prošle godine, urednim plaćanjem računa, mogu iskoristi po tadašnjoj vrijednosti

"Rješenje Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, dobili smo prije dva dana pred kraj radnog vremena. S obzirom da postoje određene nejasnoće u vezi sa rješenjem, predstavnici Telekoma i Agencije će se sastati radi njihovog razjašnjavanja. Više informacija ćemo imati nakon tog sastanka", rečeno je "Vijestima" u Crnogorskom telekomu.

Agencija za elektronske komunikacije (EKIP) naredila je Telekomu da svim korisnicma "Ritam kluba" omogući da dukate prikupljene redovnim plaćanjem iskorite po pravilima koja su važila do kraja prošle godine kada je ovaj mobilni operater desetkovao vrijednost nagrade koju je sam odredio za uredne platiše.

Redovni platiše Telekomovih usluga za nepunih 14 hiljada prikupljenih dukata dobijali su 40 eura sa kojima su mogli platiti ili dopuniti račun ili ostvariti popust pri kupovini telefona. Sada za tu “nagradu” moraju da prikupe 40 hiljada dukata.

U Telekomu su pred Novu godinu napravili računicu po kojoj je urednim platišama trebalo da pripadne pozamašna nagrada. Da bi taj trošak makar djelimično izbjegli, odlučili su da članovima “Ritam kluba” nametnu obavezu prergistracije čija je suština drastično smanjenje vrijednosti dukata koje su dotada skupili.

Bonus video: